Hillerød, Askvang 4

HilleroedAfdelingen i Hillerød er beliggende i Rønnevangskvarteret (se kortet nedenfor) og huser aktiviteter inden for følgende områder:

Teknisk entreprise 
Tel.: 4822 7272 

Som teknisk samarbejdspartner har Verdo erfarne projektledere og dygtige håndværkere samlet under ét tag. Det betyder hurtige arbejdsgange og fleksible arbejdsprocesser. Vi løser både den enkle installationsopgave og totalentreprisen, inden for el-installationer, gadebelysning og trafikregulering hovedsageligt til erhverv. Hertil hører opgaver inden for:

Vi har stor fokus på at udnytte de mange muligheder, der ligger inden for energioptimering af el-installationer og har rådgivet mange kunder igennem tiden til at finde de helt rigtige løsninger med kort tilbagebetalingstid. Er du interesseret i at finde ud af, hvad din virksomhed kan spare af energi, er du velkommen til at kontakte os.

El-forsyning
Tel.: 8911 4778 

Verdo sørger hver dag for, at kunderne i Hillerød får leveret miljørigtig el til en konkurrencedygtig pris. Vi vedligeholder og udvikler løbende produktionsanlæg og ledningsnettet, så kunderne også i fremtiden er sikret høj forsyningssikkerhed og kvalitet. Vi rådgiver desuden vores kunder i energioptimering og installerer løsninger, som både gavner miljøet og den enkeltes økonomi. 

Telefontid:  Mandag - Torsdag kl. 08.00 – 16.00
Fredag kl. 08.00 – 15.30


Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik