Sponsorsamarbejder

Verdo har været lokalt forsyningsselskab i Randers gennem mere end 100 år. Dét er vi fortsat - men vi er også meget andet. Verdo betyder ”grønlig”, og vi tager del i den grønne omstilling af energiproduktion og forsyning langt uden for Danmarks grænser. Vi er markedsledende på handel med biomasse. Vi innoverer og drifter bæredygtige energianlæg baseret på sol og biomasse tæt på vores kunder i industri- og energisektoren, og alle disse aktiviteter har også Randers som epicenter. Det er derfor naturligt for os også at bidrage bredt med inspiration til udviklingen i Randers.
 
Vi støtter således for eksempel det frivillige initiativ ”Coding Pirates Randers”, som giver børn på tværs af klasser og skoler mulighed for at udforske teknologi sammen med ildsjæle. Vi har også en skoletjeneste, hvor vi underviser skoleklasser i energibranchens komplicerede virkelighed. Vi hylder diversitet og har en særlig høj lærlingeandel, ligesom vi giver universitetsstuderende chancen for at dygtiggøre sig både via praktikophold og studenterjob. Det bliver vi bestemt også selv klogere af.
 
Verdo er en kommerciel virksomhed, og vi hylder internt vores vinderkultur, især når vi vinder sammen med kunderne. Vi støtter også sporten i Randers, mest markant ved hovedsponsorat af Randers FC, som strækker sig helt tilbage til klubbens begyndelse. Derudover er vi sponsor af dame- og herrehåndbold og Cimbria basket.
 
Byen første el-værk fra 1906 er i dag omdannet til musik og teaterhuset ”Værket”. Her er vi stolte over fortsat at sponsorere de perspektiver og den energi, som kultur giver til byen – og til fremtiden.

RFC Værket scene RHK

Chat med os

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik