Lavenergihuse

Tilskud

Fjernvarmen fra Verdo er bedst for både miljø og pengepung – også i lavenergihuse

Når I skal vælge opvarmningsform til et nyt byggeri er der flere faktorer der spiller ind. Ved lavenergibebyggelse er der ikke tilslutningspligt til fjernvarme, men Verdo kan stadig levere fjernvarme. Her kan I læse, hvorfor netop fjernvarmen er den bedste investering - og billigere end fx jordvarme eller en varmepumpe.

En grøn løsning
I dag er der mulighed for at vælge imellem en bred palet af ”grønne teknologier”. Men der er ingen grund til individuelle varmeløsninger som fx jordvarme et stenkast fra fjernvarmeværket. Den kollektive fjernvarmeforsyning kan nemlig både tilpasses standardbyggeri og lavenergihuse. Opføres byggeriet på en grund med fjernvarme, er det være nemt at koble huset på vores fjernvarmeforsyning. 

Betydelige besparelser
I figurerne nedenfor giver vi et billede af, hvor meget man kan spare om året, når der vælges fjernvarme frem for jordvarme eller varmepumpe. Samtidig er det ikke blot billigere end fx jordvarme, det er også godt for miljøet, da fjernvarmen i Verdos forsyningsområde kommer fra afbrænding af biomasse.

økonomi

I de brugerøkonomiske beregninger indgår investeringsudgifter, årlig drift og vedligehold samt de årlige omkostninger til brændsler. (lavenergihus 160m2)

CO2

CO2-udledningen er beregnet på baggrund af tal fra Energistyrelsen. (lavenergihus 160m2)

Kontakt os, hvis I ønsker mere information om fordelene ved fjernvarme i lavenergihuse.

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik