Installation og anmeldelse

Grøn fjernvarme

DER ER FLERE FORSKELLIGE LØSNINGER, NÅR FJERNVARME SKAL INSTALLERES. HOS VERDO, STÅR VI KLAR TIL AT HJÆLPE dig MED INSTALLATIONEN.


Fra vejen ind til huset 
Verdo varetager fjernvarmeinstallationen fra vejen ind til huset, hvor vores installationsarbejdet slutter ved hovedhanerne, som vi placerer lige inden for ydermuren eller i et udvendigt skab. Alt efter husets konstruktion og kundens ønsker udfører vi installationen på forskellige måder:

Kælderboring: Hvis huset har en kælder vælges det typisk at stikket føres gennem et hul i soklen, og hovedhaner placeres i kælderen umiddelbart inden for ydermuren. (billede på vej)

Indføringsbøjning: Hvis huset ikke har en kælder kan man med en bøjning føre stikket ind i soklen, så det kommer op fra gulvet lige inden for ydermuren, hvor hovedhanerne placeres. (billede på vej)

Skabsløsning: Hvis det ønskes kan vi i stedet placere hovedhanerne i et skab, som monteres på ydermuren - eller som kan indbygges i muren. Skabsløsningen har den fordel, at vi ved fremtidig service har adgang til hovedhanerne uden at skulle forstyrre beboerne i huset

Anmeldelse af fjernvarmeinstallationEfter ny fjernvarmeinstallation skal VVS-håndværkeren anmelde den til os. 

Følg nedenstånede link for at anmelde fjernvarmeinstallationen

Anmeldelse

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik