FAQ

FAQ om fjernvarme fra verdo

Hvor meget koster fjernvarmen hos Verdo?


Din pris på fjernvarme i Herning er den samme som hidtil. Et priseksempel er et standardhus på 130 m2 betaler 11.500 kroner om året. Vær opmærksom på, at alle varmekunder i 2018 og 2019 har fået en ekstraordinær rabat på fjernvarme svarende til ca. 3000 kroner årligt for et standardhus. Rabatten bortfalder 1. januar 2020, men du får fortsat billig, klimavenlig og stabil fjernvarme.

Stiger min fjernvarmepris hos Verdo?


Som fjernvarmekunde i Herning og omegn har du fået en ekstraordinær rabat i 2018-2019. Rabatten bortfalder, og dermed stiger prisen, men du får ikke yderligere stigninger.

Hvordan kan jeg kontakte Verdo’s kundeservice?


Du kan kontakte Verdo’s Kundeservice på 7010 0230 mandag til torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30, på kunde@verdo.com samt på vores chat på verdo.dk/varme.

Hvorfor har Verdo købt fjernvarmen i Herning?


Forsyningssektoren oplever en konsolidering med større selskaber, som specialiserer sig. Verdo har valgt at specialisere sig i fjernvarme, og derfor har vi købt fjernvarmenettet. Med fjernvarmenettet i Herning bliver Verdo landets femtestørste fjernvarmedistributør.

Hvorfor står der Eniig på mine regninger?


Eniig sender dig en aconto-regning 1. september samt en slutopgørelse 1. november. Verdo sender dig din 4. aconto-regning den 8. november 2019. Herefter vil al kommunikation foregå direkte med Verdo.

Hvornår får jeg regninger fra Verdo?


Verdo sender dig din 4. aconto-regning til betaling den 8. november 2019. Dine fremtidige betalinger vil forfalde i februar, maj, august og november.

Kan jeg overføre min betalingsservice-aftale?


Desværre kan vi ikke overføre din betalingsservice-aftale. Det skyldes skærpede regler omkring behandling af dine personlige data. Du bedes derfor tilmelde dig betalingsservice på ny, når du modtager betaling af 4. aconto fra Verdo. Betalingsserviceoplysninger vil fremgå på fakturaen, og det koster dig ikke noget at oprette aftalen igen.

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik