Varmepumpe - Grøn nærvarme

Grøn nærvarme på abonnement

Verdo er blandt de fem virksomheder, som Energistyrelsen har udvalgt til at stå i spidsen for udbredelsen af varmepumper i Danmark.

Projektet betyder, at boligejere kan få installeret en varmepumpe på abonnement, så de kun betaler for den varme, de bruger, og så et engangsbeløb for tilslutningen af pumpen.

Udviklingsprojekt med grønne muligheder 

I Verdo er grøn energi og bæredygtige løsninger i vores DNA. Derfor er vi gået med i udviklingsprojektet om varmepumper på abonnement. Projektet er allerede i gang, og vi forventer de første to testkunder i løbet af foråret 2017.

Du betaler kun for dit forbrug

Verdo påtager sig ejerskabet på varmepumpen, og har ansvaret for den efterfølgende drift. Den eneste udgift boligejeren står overfor, er et engangsbeløb for selve tilslutningen og herefter kun for det faktiske varmeforbrug.

Projektet er godt nyt for specielt boligejere i landdistrikterne, hvor udskiftningen af olie- eller naturgasfyr kan være en udfordrende og dyr affære. Varmepumperne på abonnement gør det muligt at skifte til en både grønnere og billigere varmeløsning.

Følg med her på siden for nyheder og opdateringer om projektet.

Vil du høre fra os, når vi har nyt om grøn nærvarme, så meld dig nedenfor ved at indtaste dit navn og din mailadresse.


*
*

Chat med os
Luk

Akut afbrydelse af fjernvarmen

Læs mere >

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik