Om Verdo Vand

Vandhane

Rent drikkevand går forrest


Vandforsyningen under Verdo har eksisteret siden 1874 og har altså leveret drikkevand til borgerne i Randers i snart 150 år. Som alle andre almene vandforsyninger drives vandforsyningen efter hvile-i-sig-selv princippet. Det betyder, at det, der betales for leveret drikkevand, svarer til de omkostninger, der skal til at drive vandforsyningen. 

Vores vision er at levere godt og billigt drikkevand til vores kunder, samtidig med at vi sikrer så stabil en vandforsyning som muligt. Derfor har vi konstant fokus på at forbedre både kvalitet, forsyningssikkerhed og økonomi. 

Verdo leverer vand til cirka 46.000 kunder i Randers Kommune. Det drikkevand, som kommer ud af hanen hos kunderne, stammer fra i alt 21 boringer. Grundvandet gennemgår en vandbehandling på de i alt fire vandværker, inden det sendes ud til vores kunder. Vi fører løbende kontrol med vandkvaliteten for at sikre, at du får rent drikkevand i hanen. 

Er uheldet alligevel ude - også uden for normal arbejdstid – er vi klar til at løse problemerne. Verdo Vand besvarer gerne dine spørgsmål, og vi tager også altid gerne imod kommentarer fra vores kunder.

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik