Drikkevandskvalitet

Ved boring

Verdo kontrollerer løbende kvaliteten af drikkevandet


Vi kontrollerer vandkvaliteten langs hele vandvejen, fra boringer henover vandværker til kunderne på ledningsnettet. Prøver udtages og analyseres af et uafhængigt analyselaboratorium. Verdo følger løbende vandkvaliteten, men også Randers Kommune holder øje med vandkvaliteten, da kommunen har tilsynspligten med vores vandforsyning. 

Udover det lovpligtige antal analyser, får vi også taget en række ekstra analyser for at få øje på eventuelle driftsmæssige problemstillinger. På den måde kan vi konstant optimere driften på vores anlæg.

Vi har vurderet, at der udover de lovpligtige antal analyser, er et behov for at kende mere til vandkvaliteten i vores systemer. Vi har derfor valgt at indføre egenkontrol med egne vandprøver og analyser, både på vandværker og hos kunder på ledningsnettet.

Prøveresultater kan påvirkes af de installationer, der findes i selve ejendommen/hos kunden. Derfor ses der også undtagelsesvis afvigelser på drikkevandskvaliteten på disse prøver. Der følges altid op på disse prøver så det sikres, at drikkevandskvaliteten bringes i orden. Afvigelser bliver altid bekræftet med nye vandanalyser. 

Du kan se de nyeste vandanalyseresultater her

Du er også velkommen til at kontakte os enten pr. telefon eller pr. e-mail for at få oplysninger om vandanalyseresultater eller få oplysninger om mere generelle spørgsmål vedrørende vandkvaliteten.

Kontakt


  

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik