Tilskud til energiforbedringer 

Tilskud boligejere

Verdo har gjort det let for dig at søge tilskud. Nu kan du fx stå i et byggemarked og søge tilskud. Du behøver ikke at kende detaljerne i dit projekt. Du indtaster blot nogle få oplysninger og et øjeblik efter, får du en mail med din forhåndsgodkendelse. Herefter kan du købe materialer eller bestille håndværker. Vi kan først regne ud, hvad du kan få i tilskud, når du har indtastet flere oplysninger, men dem bestemmer du selv, hvornår du indtaster. 

Dit tilskud er kun 5 skridt væk

Tilskud Verdo

1.
Forhåndsgodkendelse

Tilskud Verdo

2.
Tag foto i dit hus

Tilskud Verdo

3.
Renover dit hus

Tilskud Verdo

4.
Send kvittering

Tilskud Verdo

5.
Få tilskud   

Hvis du ikke har besluttet præcis, hvad du vil gøre, skal du søge tilskud til alt det, du overvejer. Du forpligter dig ikke til at udføre alle de projekter, du søger tilskud til og du har et helt år til at udføre projekterne. Det vigtigste er, at du søger tilskud, inden du bestiller materialer eller håndværker. Hvis du har indgået bindende købsaftale om et projekt, er det for sent at søge tilskud til det projekt.

Ansøg om tilskud:


Se eksempler på tilskud her

Find svar på eventuelle spørgsmål om tilskuddet her 


Tilskud til hulmursisolering

Energiministeren og energibranchen har valgt, at der ikke længere gives tilskud til hulmursisolering. Læs mere på Energistyrelsens website.

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik