Tilskud til energiforbedringer 

Energi tilskud Energitilskud energitilskud energitilskud energitilskud

Verdo har gjort det let for dig at søge tilskud til energiforbedringer. Nu kan du fx stå i et byggemarked og søge tilskud. Du behøver ikke at kende detaljerne i dit projekt. Du indtaster blot nogle få oplysninger om de tiltænkte energiforbedringer og et øjeblik efter, får du en mail med din forhåndsgodkendelse, som gælder et halvt år. Herefter kan du købe materialer eller bestille håndværker. Resten af oplysningerne indtaster du blot, når det passer dig. Når du har udfyldt de sidste uddybende oplysninger, kan vi beregne dit tilskud og gyldigheden forlænges til 1 år. 

Hvis du ikke har besluttet præcis, hvad du vil gøre, skal du søge tilskud til alle de energiforbedringer det du overvejer. Du forpligter dig ikke til at udføre projekterne. Det vigtigste er, at du søger tilskud, inden du bestiller materialer eller håndværker. 

Start din ansøgning med en forhåndsgodkendelse

Det er vigtigt, at du inden opstarten på dine energiforbedringer bliver forhåndsgodkendt. Når du har fået din forhåndsgodkendelse, kan du købe materialer eller bestille håndværker.   

Obs! Vær opmærksom på, at du skal tage fotos af de steder du ønsker at energiforbedre, inden du fjerner noget. Du får mere info om dette, når du er blevet forhåndsgodkendt.

Ansøg om tilskud:

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik