Tilskud til energiforbedringer 

Tilskud boligejere

Spar på energien og få tilskud fra verdo


Boligejere grafik

Søg inden projektet igangsættes 
Husk at søg om tilskud hos os inden I går i gang med energiforbedringerne. Når først projektet er igangsat, kan vi ikke yde tilskud. 

Tilskuddets størrelse
Tilskuddet beregnes udelukkende ud fra en teoretisk beregning af, hvor meget energi, der vil blive sparet. Derfor vil tilskuddets størrelse aldrig være bestemt af investeringens størrelse.

Find svar på eventuelle spørgsmål om tilskuddet her og se eksempler på tilskud her

Midlertidigt stop for tilskud til hulmursisolering

Energiministeren har valgt at indføre et midlertidigt stop for indberetning af besparelser ved hulmursisolering. Det betyder desværre at vi ikke kan give tilskud til hulmursisolering. Hvis du har udfyldt ansøgningen her på siden inden 22/3-2017 kan du dog stadig få tilskud til din hulmursisolering, hvis den lever op til de krav, der var gældende indtil denne dato. Dette gælder også, hvis isoleringen først udføres efter 22/3-2017.

Det midlertidige stop er gældende fra og med d. 22/3 og 3 måneder frem. Vi ved ikke, om der bliver mulighed for at give tilskud til hulmursisolering igen. Læs mere
 

Her kan du sammenligne de forskellige produkter på markedet


Biokedler

Varmepumper

Det betyder ikke noget for tilskuddets størrelse, om du vælger det mest energieffektive produkt på listerne. Men det vil gøre dit fremtidige varmeforbrug mindre.

Så søg gerne tilskud nu og vælg produkt bagefter.

Det kan godt betale sig at spare på energien – og det er ikke muligheder, der mangler. Verdo energirådgivning giver inspiration til dig, som gerne vil spare på varmen eller strømmen. Vi giver også tilskud til dine energiforbedringer. Det kan eksempelvis være til efterisolering, fjernvarmeanlæg, oliefyr, biofyr, varmepumper mm. Vi har gjort det nemt for dig, så det kan ikke betale sig at lade være.

Chat med os

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik