Temadag for 6. klasser

Skoletemadage

OBS 
På grund af sygdom er der desværre ingen ledige SkoleTemadage i bookingsystemet.

Temadagen hos Verdo handler om energiforsyning og energibesparelse. Eleverne får blandt andet indblik i, hvordan deres eget og andres hjem forsynes med el og varme. Dagen foregår i Randers og er en kombination af dialog, undervisning, øvelser og rundvisning på kraftvarmeværket. Vi har valgt ikke at tage betaling for temadagen, da vi gerne vil bidrage til, at børn lærer om energiressourcer, så de kan blive miljøbevidste voksne.

Temadagen bookes af lærerne til 6.klasser efter først-til-mølle princippet. Der er kun plads til én klasse på en temadag. 
Booking foregår via linket her på siden, hvor man kan se de ledige datoer (uden at man først skal oprette en bruger eller logge ind).

To gange om året ligger vi nye SkoleTemadage ind i bookingsystemet:
  • Inden skolernes sommerferie ligger vi datoer ind for september, oktober og november samme år. 
  • Omkring efterårsferien ligger vi datoer ind for marts, april og maj året efter. 
6. klasse er valgt ud fra erfaring med, at det er en god aldersgruppe, som er videbegærlig og ikke bange for at stille spørgsmål om emner, som har indflydelse på deres hverdag.

Klik på linket for at se, om der er ledige SkoleTemadage. Bookingsiden åbner i et nyt vindue, men når du lukker bookingsiden, kommer du tilbage til Verdos hjemmeside.

BOOK NU

Der er reklamer på bookingsiden, men disse reklamer er ikke valgt af Verdo.

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik