Fjernaflæsning

Nu får du fjernaflæst måler

Så slipper du for at aflæse din måler – det sker helt automatisk

Alle el-kunder i Danmark skal have fjernaflæste målere inden udgangen af 2020. Derfor er vi, i samarbejde med Kamstrup, nu i gang med at forberede udskiftning af målerne hos vores kunder. I Verdo skifter vi også alle vand- og varmemålere i samme omgang – så er det ikke kun elmåleren der bliver smart. På sigt får du nemlig som kunde mulighed for at følge dit forbrug langt mere detaljeret.  

Kamstrup er leverandør af målere og fjernaflæsningssystemet, der sender data videre til Verdo.
Derudover er Kamstrup ansvarlig for installationen af målerne og den efterfølgende drift i udskiftningsperioden.

Kamstrup har valgt Verdo Enterprise som samarbejdspartner på selve udskiftningen, så i praksis er det en Verdo Enterprise medarbejder, der kommer forbi dig og skifter din måler.

Udskiftningen af målerne starter med et pilotprojekt i slutningen af 2017. Vores mål er at alle målere er skiftet ved udgangen af 2020.

Vi starter udskiftning af elmålere i Hobro, og når vi er færdige her, fortsætter vi med el-, vand og varmemålerne i Randers. Du får et brev fra os cirka tre uger før, vi skifter måler på din adresse.

Fra projektets start og frem til udgangen af 2020 besøger vi cirka 50.000 kunder for at skifte til fjernaflæste målere – og vi glæder os!

Kan du ikke finde svar på netop dit spørgsmål i FAQ, så tøv endelig ikke med at kontakte Kamstrup Kundeservice på telefon 8993 1902 eller verdo-projekt@kamstrup.com når dit spørgsmål drejer sig om selve udskiftningen. Alle andre spørgsmål retter du til Verdo Kundeservice på telefon 70 100 230 eller info@verdo.com.

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik