Tilmeld LeverandørService Erhverv

Som erhvervskunde kan du tilmelde dig til LeverandørService - så bliver dine regninger automatisk betalt.


Med LeverandørService trækkes det tilgodehavende direkte fra virksomhedens kontoen. Der er ingen omkostninger for din virksomhed, og du har sikkerhed for at regningerne bliver betalt til tiden. Din virksomhed slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at indtaste betalingsoplysningerne i jeres netbank. Og I slipper for kedelige rykkere og gebyrer. LeverandørService klarer betalingerne for jer - også når du holder ferie.

Senest 3 dage før betalingen vil du modtage information fra Verdo om trækket. Du får samme information som idag og besked om, hvornår betalingen bliver trukket. Du kan altid afvise en betaling - op til 2 dage efter betalingen er gennemført, er det muligt at afvise den. 

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger 
Dine oplysninger er fortrolige og sendes på en sikker måde via en 128 bit krypteret protokol (SSL). Det er den samme sikkerhed, som bruges til betalinger via Internettet. 

Dine oplysninger bliver håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til LeverandørService, som administreres af PBS.

Du kan læse mere om LeverandørService på nets.eu.

Leverandørservice online tilmelding

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik