Vores verden

Last skib


Verdo besidder unikke kompetencer inden for indkøb, fragt, kontraktafvikling samt produktudvikling af brændsler. Den erfaring, vi har opbygget på vores kraftværker, kommer vores kunder til gode. Og med et veludbygget sourcing netværk over hele verden sikrer vi til enhver tid vores kunder det mest optimale biomix.

Verdo er blandt Danmarks grønneste energiselskaber, og med en FSC®-certificering (FSC®-C125676) sikrer vi, at store energiproducenter med et brændselsindkøb gennem os kan leve op til de forpligtelser, der er til bæredygtighed i den danske energibranche.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde, stærke kunde- og leverandørrelationer samt en langsigtet planlægning og afpasning af behov og risiko. Gensidig tillid og kundepleje er nøgleord for Verdo.

Verdo er Danmarks største spiller inden for handel med faste brændsler, herunder biomasse. Vi er samtidig en stor spiller på den internationale arena med datterselskaber og salgsafdelinger i England, Skotland, USA, Norge og Bahrain. 

Vores britiske selskab Verdo Renewables er markedsleder på det britiske træpillemarked med produktion og salg af kvalitetstræpiller fra afdelinger i England og Skotland.

Gennem vores datterselskab Carbon Partners sælger og vi specialforarbejdet kul fra salgsafdelinger i USA og Norge. Carbon Partners er en af verdens førende virksomheder inden for rådgivning om og salg af specialforarbejdet kul til metalindustrien.

Læs mere om Verdos kompetenceområder her.


Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik