Træpiller

Sidebillede_træpiller m hænder

ENSARTET, KVALITET OG LEVERINGSSIKKERHED ER NØGLEBEGREBER  


Høj ensartethed og kvalitet
Verdo har langsigtede aftaler med en række højkvalitetsleverandører. Derved sikrer vi både stor ensartethed i træpillerne, og at det altid er den samme høje kvalitet, vi leverer.

Hurtig og sikker levering
Både på produktions-, lager- og distributionssiden har Verdo store ressourcer at trække på. Og med lagre centralt placeret på både Sjælland og i Jylland indtager vores leveringssikkerhed en topplacering. Vi er leveringsdygtige, hvad enten der er brug for en enkelt palle eller en hel skibslast. Alt efter din geografiske placering, kan vi levere både med skib og i lastbil.  

Træpillerne er gennemtestet
I Verdo har vi høje standarder, og derfor er vores træpiller fremstillet af 100% rent træ. Vi har uafhængige kontrollører, der udtager prøver under losning af alle skibe. Prøverne sendes til eksternt laboratorium for yderligere tests, så vi gennem hele processen sikrer, at træpillerne overholder vores strenge krav til kvalitet.

Bæredygtige træpiller 
Verdo er det første energiselskab i Danmark med det verdenskendte FSC®-certifikat (FSC®-C125676). Certifikatet er bevis på, at vi kan levere træpiller, flis og briketter, der stammer fra bæredygtige skovområder og andre ansvarlige kilder.

Vores salg af kvalitetstræpiller til private finder du på Heatlets. 


Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik