Træflis

Flis1

specialist i levering af kvalitets træflis fra danmark, baltikum og afrika


Verdo er Danmarks største importør af træflis til energiformål. Vi forhandler udelukkende brændsel, hvor kvalitet og pris går op i en højere enhed. Det gør vi for at sikre vores kunder får træflis af højeste kvalitet til den bedste pris. 

Stor erfaring 
Dén træflis vi importerer, er samtidig den træflis, vi anvender på vores kraftvarmeværk. Vi er eneleverandør til kraftvarmeværket, der årligt anvender over 200.000 tons træflis til at forsyne 35.000 adresser. Med den erfaring har vi den nødvendige forståelse for, hvor altafgørende kvaliteten er.  

Netværk i hele verden
Vores veludbyggede sourcing netværk betyder, at vi kan levere flis fra hele verden. Med vores brede sortiment kan vi matche ethvert behov og krav til flisen.  

FSC-certificeret træflis
Verdo er det første energiselskab i Danmark med det verdenskendte FSC®-certifikat (FSC®-C125676). Certifikatet er bevis på, at vi kan levere træpiller, flis og briketter, der stammer fra bæredygtige skovområder og andre ansvarlige kilder.

Forsyningssikkerhed
Træflisen er en vigtig del af vores forretning, da det er hovedelementet på vores kraftvarmeværk - dét sikrer dig en høj forsyningssikkerhed på produktet. 

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik