Tilmeld/Afmeld SMS-advisering ved drifthændelser i Randers og omegn

Ved driftforstyrrelser – dvs. forstyrrelser i forsyning af el, vand og fjernvarme - kan vi advisere vores kunder via sms. Ved planlagte forstyrrelser adviserer vi et par dage i forvejen; ved akutte forstyrrelser på dagen. (Ikke alle hændelser bliver adviseret på denne måde.)

Ved en driftforstyrrelse bliver der sendt en sms til de telefonnumre, der i de offentligt tilgængelige telefonbøger (f.eks. krak.dk, 118.dk mv.) er registreret hjemmehørende på de adresser, der er berørt.

Med nedenstående link kan du hos vores serviceleverandør registrere dit telefonnummer, hvis du fremover ønsker sms-driftinformation om forsyning på konkrete adresser. Det er unødvendigt, hvis dit telefonnummer fremgår af de offentligt tilgængelige telefonbøger. Men hvis du har hemmeligt nummer, arbejdsgiverbetalt telefon eller ønsker information om adresser, hvor du ikke bor, kan du registrere det her.

Du kan også registrere, at du fremover ikke ønsker at blive adviseret.

Bemærk, at systemet ikke automatisk kan verificere, om vi rent faktisk forsyner en konkret adresse med el-, vand eller fjernvarme.

Til- og framelding af telefonnumre

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig inden for 1-2 hverdage.

*
*
*
Læg en besked

Der er planlagte forstyrrelser.

Der er i øjeblikket akutte forstyrrelser.

Der er normaldrift.

Overblik Overblik